Lekker en gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn, dit wil ik je graag laten zien. Met wat kleine aanpassingen in je voedingspatroon of leefstijl kun je vaak al veel bereiken. Mijn nadruk ligt vooral op hoe je méér kunt eten van al het gezonde, waarbij de ongezondere gewoonten naar de achtergrond verdwijnen. Van cliënten hoor ik dat mijn positieve insteek en praktische tips hen daarbij helpt.

Opleiding & ervaring

Na mijn HBO Bachelor Voeding & Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool (2011) heb ik ervaring opgedaan in de eerstelijnszorg, bedrijfsleven en revalidatie.  Eind 2014 besloot ik verder te gaan als zelfstandige (ZZP) en ontstond Samen met Cris.

Elke 5 jaar vindt er een herregistratie plaatst in Kwaliteitsregister Paramedici . Om mijn kennis up-to-date te houden volg ik regelmatig bijscholingen en wissel kennis uit met diëtisten tijdens een regionaal overleg. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten

MalnuCare

Naast de spreekuren in Engelen en St. Michielsgestel ben ik een aantal dagen per week onderweg om cliënten met (ziekte gerelateerde)ondervoeding aan huis te bezoeken. Hierbij werk ik samen met diëtisten en specialisten uit ziekenhuizen en revalidatiecentra in de regio. Nadat de cliënt ontslagen wordt uit het ziekenhuis vervolg ik de dieetbehandeling aan huis. Ik ben franchisenemer bij MalnuCare, een diëtistenorganisatie gericht op ondervoeding. De huisbezoeken doe ik dan ook onder deze naam. Meer informatie is terug te vinden op de website van MalnuCare.  

 

Neem contact op met Cris

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlImmens, C. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering