— van november 2020 t/m september 2021 ben ik met (buitenland)verlof & wordt de praktijk waargenomen — 

Met mijn praktijk, Samen met Cris, ben ik in 2014 van start gegaan. Waar ik voor sta :

Een persoonlijke aanpak, een positieve kijk en praktische insteek; daarmee help ik je graag een eindje verder op weg. Mijn nadruk ligt op hoe je makkelijk wat méér van het gezonde kunt doen. En strenge dieetregels ? Die laat ik achterwege!  Daarbij vind ik het belangrijk dat je de júiste en goed onderbouwde informatie krijgt, want er is ook veel onzin over voeding te vinden.

Opleiding: HBO Bachelor Voeding & Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool (2011) &  sindsdien diverse nascholingen op het gebied van diabetes mellitus type 2, oncologie, ondervoeding & sondevoeding thuis, gedragsverandering en motiverende gespreksvoering.

KP register: Elke 5 jaar vindt er een herregistratie plaatst in Kwaliteitsregister Paramedici . Om mijn kennis up-to-date te houden volg ik regelmatig bijscholingen en wissel kennis uit met diëtisten tijdens een regionaal overleg.

Beroepsvereniging: Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten

Ik ben blij dat ik in Rosa een fijne waarnemend diëtist heb gevonden die mijn visie deelt & met veel kennis en enthousiasme  in mijn praktijk aan de slag gaat! Tot in de zomer van 2021!

Neem contact op met Cris

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlImmens, C. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering