Mijn naam is Ellen Verspeek–van Goch. Na afronding van de opleiding Voeding & Diëtetiek heb ik ruim 7 jaar als diëtist in Rotterdam gewerkt. Na een aantal jaren gewoond te hebben in het buitenland en gezorgd voor mijn kinderen heb ik me laten bijscholen als diëtist en voedingskundige. De laatste 6 jaren werk ik in de Eerstelijn.

Het veelzijdige karakter van het beroep blijft me boeien. Het op maat maken en aanpassen van voeding of dieet is het doel. Door de adviezen die mensen krijgen moeten ze zich gesteund voelen.

Voeding kan vaak bijdragen aan het behouden en het herstellen van een goede gezondheid. Ik zet de mens hierin centraal en probeer ze eigen keuzes te laten maken. Door (voedings)begeleiding en coaching en door het vergroten van kennis, op het gebied van voeding en dieet, help ik hen daarbij.

Opleiding & ervaring

Naast de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de HAN voltooide Ellen de post-HBO Motivational Interviewing , Maag-Darmklachten, Voeding en Kanker. Ze kan je daarnaast  o.a. helpen bij diabetes mellitus, te hoog cholesterol, maag-darm aandoeningen en over- en ondergewicht.

 

Neem contact op met Ellen