— Rosa is waarnemend diëtist in deze praktijk van november 2020 t/m juni 2021 —

Geen streng dieet, maar mogen genieten van eten. Ik ben ervan overtuigd dat een goede basis voor iedereen te realiseren is. In kleine stappen gaan we samen kijken wat we in jouw voedingspatroon kunnen aanpassen.

Iedereen is anders. Een goed dieetadvies wordt daarom echt op maat gemaakt. Er wordt gekeken wat past bij jouw ideeën, wensen en voorkeuren.

Een gezonde leefstijl is veel meer dan gezond eten alleen. Het is een balans tussen een gezond voedingspatroon, voldoende bewegen, voldoende ontspannen, en een goede nachtrust. Naast aanpassingen in je voedingsgewoonten, help ik je graag met vragen die je hebt over een gezonde leefstijl.

Opleiding
In 2016 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vervolgens heb ik de master Gezondheid & Maatschappij aan de Wageningen Universiteit afgerond. Hier heb ik vooral geleerd hoe gedragsverandering plaatsvindt en hoe het (eet)gedrag van mensen kan worden beïnvloed door de omgeving waarin zij leven. Met deze kennis maak ik altijd gebruik van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.